Walter Van Gorp

Zoek een
cursus met

Walter Van Gorp

+32 3 480 07 24
gsm: +32 4949 24249

Locatie:
Eeuwfeestlaan 123
2500 Lier

Biografie

Wie opheldering zoekt in de persoonlijke leef- en werksituatie of wie geconfronteerd wordt met pijn en leed, kan veel baat hebben aan een persoonlijke begeleiding. Eutonie kan bijzonder ondersteunen bij een verwerkingsproces.
Aangeraakt worden wekt steeds meer je huid als grens en bewogen worden laat je steeds duidelijker ervaren dat de grond je draagt. Je zult een betere omgang kunnen vinden met lastige ongemakken zoals vermoeidheid, pijn of blokkades. Met een beetje geduld leer je je lichaam beleven als intiem eigen, levend en organisch. Zodoende kan je gaandeweg voelen hoe graag je er in thuis wil zijn.
Met wat tijd ontwikkel je een fijner lichaamsgevoel, kom je beter tot rust en vind je je veerkracht terug in je dagelijks leven.

Een sessie duurt in de regel 1u30. Dat biedt ook ruim de tijd om een gesprek aan te gaan, indien gewenst. Zo mogelijk kunnen jouw persoonlijke valstrikken in een stresssituatie aan het daglicht komen teneinde er beter mee om te  gaan in de toekomst. Een vernieuwde lichaamsbeleving helpt om nieuwe kansen te zien en te benutten. Dat heb ik zelf met Eutonie mogen ervaren.
Meer over mijn persoonlijke zoektocht en achtergrond vind je op mijn website.

1986-89 Bijscholing tot Eutoniepedagoog Vlaamse Eutonie School

Aanbod Walter Van Gorp

Contact met Walter