Mia De Vleeschhouwer

Zoek een
cursus met

Mia De Vleeschhouwer

+32 478 422 803

Locatie:
Dennenlaan 13
9185 Wachtebeke
Oost-Vlaanderen

Biografie

Eutonie leerde me luisteren naar mijn lichaamsintelligentie. Ik ontdekte mijn eigen ritme en maat en werd ondergedompeld in de wondere poëzie van lichamelijkheid. Door het contact tussen mijn lichaam en de bodem, leerde ik mezelf  pas echt kennen. Ik voelde me als het ware herboren worden en keek met nieuwe ogen naar wat door deze bewuste instelling te ontdekken viel. Een diepte in contact met mezelf en anderen, maar ook verbinding met wat veel groter is dan wat we kennen, ontvouwde zich. Een weg die mij blijft inspireren, een weg die ik wil delen.

Het is een leidraad in mijn dagelijkse leven geworden en drijft mij in mijn aanbod aan Eutoniecursussen voor volwassenen. Deze gaan overwegend bij mij thuis door, in een ruimte waar de natuur en het licht volop binnen komen, waar ook het dagelijks leven ademt. De groepen zijn beperkt, wat de begeleidingskwaliteit en het intermenselijk contact ten goede komt. In de zomer gaan de cursussen soms door in de natuur (Ardennen- Zwitsers Alpen).

Het Eutoniewerk dat ik met kinderen deed, kreeg zijn neerslag in publicaties op de portaalsite www.leerrijk.be van de uitgeverij Plantyn.  In de Arteveldehogeschool kreeg ik de kans om deze Eutonie-ervaring met kinderen te delen met leraren zorg en buitengewoon onderwijs.

1996-2000: Opleiding meditatieve Eutonie bij Etienne Amand en Simon Witvrouw in Gent en Luxemburg.

Jaarlijks aanvullende vervolgcursussen in de meditatieve Eutonie bij Etienne Amand en Simon Witvrouw in Olpe, Varensell en Gent.

2014-2016: Aanvullende vorming in de Witvrouw-Amand Eutonie in Amsterdam. Momenteel verdere vorming in de eutonie voor gevorderden in Gent en Amsterdam.

Voor meer informatie: www.meditatieve-eutonie.be

Uitgebreide gegevens over mijn andere opleidingen zijn terug te vinden is op mijn eigen website.

Aanbod Mia De Vleeschhouwer

Contact met Mia