Chantal Bols

Zoek een
cursus met

Chantal Bols

+32 (0) 496 71 41 32

www.wannadance.be

Locatie:
Weelde

Biografie

Als basisopleiding volgde ik de opleiding tot leerkracht lager onderwijs en stond vijf jaar met veel plezier en liefde voor de klas. In 2006 stapte ik bewust uit het onderwijs en startte met mijn dans-yoga-vormingscentrum Wannadance. Het aanbod van lessen, animaties, vormingen, teambuilding,… heeft zich doorheen de jaren gevormd tot een uitgebreid aanbod. Ik heb ervaring met uiteenlopende doelgroepen en leeftijden. De meest bijzondere doelgroep is toch wel de mannen aan wie ik wekelijks les mag geven in de gevangenis. Een uurtje per week ontspannen via Eutonie en andere werkvormen.
In 2021 volgde ik samen met onze gezinshonden opleiding ‘therapiedierbegeleider’. Onze beide honden zijn gecertificeerd als therapiehond. We begeleiden samen kinderen in een persoonlijk groeitraject. Waarbij tonus-communicatie tussen kind en hond mij veel inzichten geeft over het welzijn van de kinderen die ik begeleid. 

Eutonie is voor mij een levenswijze én werkwijze geworden en is mede het succes van mijn zelfstandige activiteiten. Ik ben me bewuster van mijn lichaam, mijn manier van bewegen, mijn omgeving en de mensen met wie ik omga.

Ik vond in de Eutonie een hulpmiddel om spanningspijn door scoliose af te voeren.

Leerkracht basisonderwijs, gediplomeerd dans-en yogadocente, gecertificeerd in de Veronica Sherborne pedagogie, therapiedierbegeleider. 

2008-12 Bijscholing tot Eutoniepedagoog – Vlaamse Eutonie School

Gediplomeerd leerkracht basisonderwijs, (kinder)dans- en (kinder)yoga docente, gecertificeerd in de Veronica Sherborne pedagogie, spirituele opleidingen, (kinder)coaching met therapiehonden.

Aanbod Chantal Bols

Contact met Chantal