Locatie:
Antwerpen

Start:
8 januari

Lesmoment:
woensdag 09:30 – 11u30

Prijs:
€ 800 

Jaarcursus Eutonie

20 uren voorervaring wenselijk

Kortingen terug te vinden op www.eutonie-in-antwerpen.com

 

Een jaarcursus Eutonie; omdat duurzame veranderingen tijd vragen! Door een volledig jaar regelmatig te oefenen, integreer je ‘de leerstof’ diepgaander. Dankzij thuiswerk (waartoe je opstappen krijgt) en waardevolle tussenpozen (schoolvakanties) gaan je eutonie-ervaringen zich duurzaam ‘inlijven’. Na een jaarcursus pluk je daarom je leven lang eutonievruchten! Omdat je beter en sneller de signalen van je lichaam, je eigen ritme en je eigen grenzen leert aanvoelen, win je naast lichamelijke gezondheid ook aan psychische draagkracht, veerkracht en standvastigheid. Bovendien biedt een jaarcursus je mogelijkheden om geduld te oefenen, te verlangzamen, te verstillen en innerlijke verdieping te ervaren.

Startdatum op 8 januari.

Elke woensdagvoormiddag van januari t.e.m. december 2025 – behalve tijdens schoolvakanties en
feestdagen 9u30 tot 11u30

– 35x woensdagvoormiddag + een individueel startgesprek van een ½ uur

 

 

Meer info en inschrijven: www.eutonie-in-antwerpen.com


  Begeleiding:
  Marnic Clarys
  +32 472 68 13 70

  Locatie:
  Eutonie in Antwerpen
  Hertsdeinstraat 13
  2018 Antwerpen-Zuid